Karangan Fesyen


loading...


Contoh Hubungan Bahasa Dengan Pengembangan Kepribadian

...ini, selain untuk mengembangkan kepribadian, juga untuk menjadikan bahsa Indonesia sebagai sarana komunikasi ilmiah bagi mahasiswa dan ilmuwan lulusan perguruan tinggi. Pengalaman membuktikan bahwa jumlah penulisan buku ilmiah di Indonesia relatif kecil. Di sisi lain, hampir setiap mahasiswa mengeluh jika ditugasi oleh dosen untuk menulis makalah, kertas kerja (paper),...

Artikel Pelayanan Prima

...tepat secara teknis dan layak secara ekonomis. Buku yang kedua adalah In Search of Excellence (1982) hasil karya Tom Peters dan Robert Waterman yang menyoroti perusahaan-perusahaan Amerika yang sukses dan mengidentifikasi faktor-faktor keberhasilannya. Buku yang ketiga adalah Managing Quality (1988) karangan David Garvin yang memberikan tinjauan terhadap evolusi sejarah...

Cara Sediakan Laporan Dokumentasi | Santai Leeza

Sebelum tu, kalau ada salah silap, kekurangan sila maklumkan. Apa yang dinyatakan ini semua berdasarkan pengalaman saya sendiri. Boleh jadi penyediaan dokumentasi ...

Hasilkan Buku Skrap Yang Baik | Santai Leeza

1stly, leeza nak bagi tahu gambar2 yang leeza upload kan ni, bukanlah hasil leeza tau. Tak sempat nak snap lah hasil group leeza. Actually hasil kami tak sehebat ...

Jadual PCB 2016 - Potongan Cukai Bulanan 2016

Jadual PCB 2016 - Potongan Cukai Bulanan 2016 ok? Jadual PCB 2016 - Potongan Cukai Bulanan 2016 article at MUSADUN.COM

Semakan Nombor Akaun Bank Islam - musadun.com

Semakan Nombor Akaun Bank Islam ok? Semakan Nombor Akaun Bank Islam article at MUSADUN.COM

Teman lelaki paling rapat Rita meninggal dunia | Hiburan ...

KUALA LUMPUR: Pelakon, Rita Rudaini, 40, mengakui pernah rapat dengan seorang lelaki yang tinggal di luar negara, namun hubungan itu tidak berpanjangan selepas ...

Rencana | Berita Harian

2017 © BH Online | New Straits Times Press (M) Berhad (4485-H) | Hak Cipta Terpelihara

Kampung Pelangi Semarang yang menarik perhatian dunia ...

Kampung Pelangi di Semarang menarik perhatian pengguna media sosial di Indonesia hingga dunia. Namun apakah proyek senilai Rp3 milyar ini mampu meningkatkan taraf ...

Kesihatan - Utusan Online

SEMASA anak sulung Michelle Beh telah berumur dua tahun setengah, dia berhasrat untuk memiliki anak lagi. Temu janji dibuat dan dia ke hospital untuk berjumpa dengan ...

Isu Semasa - Utusan Online

Teruskan kerja, jangan hirau drama lawak politik - Abdul Khalid. Tiada siapa boleh terima MB 'remote control' - Tun Mahathir. Tiada siapa boleh terima MB 'remote ...

10 Ayat Pertama & Terakhir Surah Al Kahfi - ! Bukan ...

Makin tua, makin susah susah nak hafal ayat padahal 10 ayat pertama & terakhir surah Al-Kahfi je pun. Allah, rasa rugi sangat tak hafal masa kecik-kecik dulu.